Verlichting
Wat is het nut ervan?

Door het laten opmaken van een lichtstudie krijgt u een beter beeld van hoe uw woning er later zal uitzien als de verlichting effectief geplaatst is in de woning . We kunnen aan de hand van uw behoeften en wensen de armaturen bepalen en hun aantallen komen automatisch voort uit de studie . Eveneens kunnen we u de effecten laten zien in 3D beelden alsook tabellen met de berekeningswaarden . Ook voor bedrijven is dit zeer nuttig . Door de studie gaan we het aantal lichtpunten , de soort van verlichting ( halogeen , LED , TL , enz ) en waar ze het best geplaatst worden bepalen.


Hoe gaat dit in zijn werk?

Belangrijk is dat we over een plan beschikken met de juiste afmetingen en hoogten . Indien u al weet welke kleuren er gaan gebruikt worden in de afwerkingfase dan is deze info meer dan welkom. De indeling is natuurlijk van groot belang om een zo juist mogelijke studie te maken en is dus door u aan te geven . Hebt u zelf een idee van wat u wil dan wordt het vrij eenvoudig en kunnen we meteen aan de slag met uw voorstel . Heeft u totaal geen idee dan maken wij voor u een voorstel wat na bespreking kan aangepast worden aan uw wensen . Voor het aankopen van de verlichting bent u volkomen vrij , indien u ze bij ons aankoopt / laat plaatsen dan krijgt u de lichtstudie gratis.


Wat kost het?

Afhankelijk van het project , het aantal te bestuderen ruimtes , Indien de verlichting bij ons wordt aangekocht / en eventueel geplaatst wordt vervallen de kosten voor de lichtstudie.


Voorbeeld van een studie:
AEI - Istas Erwin
 
AEI - Istas Erwin
 
AEI - Istas Erwin